Of je nu je eigen bar, café, of restaurant opent, je hebt heel wat beslissingen te nemen over de lange-termijn activa en uitrusting die je nodig hebt. De juiste uitrusting kiezen, denk aan een goede horeca koelkast en ijsblokjesmachine, maakt het verschil tussen een onsuccesvolle zaak of succesvolle zaak. Het betekent echter ook dat je je onder druk gezet kunt voelen om de juiste keuzes te maken. Sommige liggen gelukkig voor de hand, maar andere heb je waarschijnlijk nog niet eens overwogen.
Wat zijn precies de grootste voordelen van een ijsblokjesmachine voor je horecabedrijf? Om je op weg te helpen, zijn hier de voordelen van een ijsblokjesmachine voor jouw horecaonderneming!
Je zult altijd ijs in huis
Iedereen weet dat ijs zijn voordelen heeft, ongeacht het soort horecazaak dat je runt. Soms is het een noodzakelijk ingrediënt in gemengde drankjes en cocktails, maar ook in smoothies, koude koffie en thee. IJzige dranken zijn zeker een hit in de zomer, want het is een van de drukste seizoenen van het jaar voor de meeste restaurants en bars (we moeten immers allemaal koel en gehydrateerd blijven). IJs heeft zelfs zijn nut als iemand zich bezeert, zoals wanneer hij per ongeluk zijn hoofd bezeert; het zorgt voor goede, onmiddellijke ijskompressen om de pijn en hoofdpijn te verzachten.
IJs is fris en smakelijk
IJs kan een gevoel van flair en frisheid geven aan de eet- en drinkwaren die je restaurant serveert. Het kan mensen helpen afkoelen als het buiten te onaangenaam warm is en ervoor zorgen dat de dorst gelest wordt. IJsblokjesmachines kunnen jou en je klanten ijs geven dat helder, zuiver en altijd verfrissend is.
Het is handig
Gemak is echt een van de grootste verkoopargumenten van een ijsblokjesmachine. Sommige bedrijven, zoals benzinestations, bieden zakjes ijs aan voor recreatieve doeleinden. Andere keren kan het handig zijn om extra ijs in zakken te doen en op te slaan voor de drukste momenten van de dag.
Ze maken snel ijs
De gemiddelde ijsblokjesmachine maakt ijs in minder dan 10 minuten. Dit betekent dat je niet meer hoeft te wachten tot je ijsbakjes bevroren zijn, en ze niet meer hoeft af te wassen, op te bergen, of proberen uit te vogelen hoe ze allemaal in je vriezer passen. Je kunt de ijsmaker gewoon aanzetten, er wat water in gieten en hem zijn werk laten doen.
Ze kunnen een verscheidenheid aan ijs maken
Veel mensen denken dat je voor een draagbare ijsmaker variëteit moet opofferen, maar dat is gewoon niet het geval. Hoewel veel apparaten kogelvormig ijs maken, zijn er ook apparaten die helder ijs van restaurantkwaliteit maken. Er zijn ook apparaten waarmee je de grootte van je ijsblokjes kunt kiezen. Als je liever kleinere of grotere dan normale blokjes hebt, is dit een fantastische optie om te hebben.